Logo Repte Gènius 2017 a la Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté

Encara no coneixes el món Gènius? A la biblioteca et proposem que descobreixis aquest indret fantàstic. Us esperem aquest dilluns 16 de gener a les 17.30 h a la Biblioteca. Donarem el tret de sortida explicant el conte El llamp màgic i us donarem les instruccions per assolir el Repte Gènius! Per a infants entre 7 i 12 anys.

I com ho has de fer?

Es mooooooooolllltttttt fàcil: genius.diba.cat

Com funciona el Repte Gènius?

Vine al taulell de l’àrea infantil i et donarem un passaport de lectors viatgers. Aquest passaport és personal i intransferible: enganxa-hi una foto teva o fes-hi un dibuix i escriu les teves dades.

Quan acabis de llegir un llibre de la biblioteca (d’aventures , de por, de misteri o d’humor), omple de seguida la fitxa i et donarem l’adhesiu que enganxaràs a les pàgines centrals del passaport. Quan hagis llegit sis llibres i omplert les fitxes, hauràs completat el Repte Gènius 2017 i et donarem una acreditació de “lector genial”!

A més a més podràs dir-nos el que penses del llibre que has llegit al plafó de comentaris genials.

I més endavant tindrem el Campionat de Microcontes al març, el Gran Dictat Gènius al maig i, per acabar, la Tarda de Lectors Genials al juny on entregarem premis i acreditacions en reconeixement a tots els “lectors genials” que hagin aconseguit el repte!

Ep!! I no t’oblidis de votar a la nostra màquina quin és el tipus de llibre que t’agrada més: d’aventures com al Gènius, els de por com a la Valentina, els de misteri com el Playme o els d’humor com al Bit? Ah! Que encara no saps qui són aquests personatges? Doncs entra a http://genius.diba.cat/llamp-magic i comença per llegir-te el primer llibre d’aventures d’en Gènius i els seus amics, i ja saps, després omple la primera fitxa del teu passaport!!

T’esperem!!