La directora de Can Casacuberta ens parla sobre la biblioteca. L’edifici modernista de Can Casacuberta és un dels més emblemàtics de la ciutat de Badalona, i des del 1992 és la seu de la Biblioteca Central Urbana, amb un espai de més de 3.500m2 i un fons bibliogràfic format per uns 100.000 documents.

Per altra banda, les tertulianes del club de lectura de la Biblioteca Can Casacuberta ens recomanen uns quants llibres:

Programa “Cultura’t” de TV de Badalona (07/02/2014)

La Biblioteca disposa d’un fons de col·lecció local molt important, a més de diversos fons locals especials: Fons antic de llibres en català publicats abans del Dipòsit Legal, fons de màgia i fons pels clubs de lectura.

A la Biblioteca s’hi fan moltes activitats: Clubs de lectura (3 de novel·la, 2 de lectura fàcil i 2 d’anglès), conferències, exposicions, activitats infantils, xerrades…

Recomanacions:

– “Júlia M.” de la Sílvia Romero. És una història que atrapa on hi ha tres personatges entrellaçats sota el context de la guerra civil, la postguerra i l’actualitat.
– “L’home de la maleta” de Ramon Solsona. És un llibre fàcil de llegir i també ambientat en l’època de la postguerra, on s’hi desenvolupa una relació molt interessant entre els diferents personatges.
– “L’elegància de l’eriçó” de Muriel Barbery. Un llibre molt divertit on es tracten temes relacionats amb les classes socials de la societat francesa.