Quina cara se t'ha quedat?

A la Biblioteca Llefià-Xavier Soto hem inaugurat una nova secció pels nostres usuaris més menuts! Es tracta d’una secció de recomanacions infantils que hem batejat amb el nom de “Quina cara se t’ha quedat?“. El funcionament és ben senzill: quan els més petits vingueu a retornar els vostres llibres, deixeu el que més us ha agradat a la safata amb el dibuix que més s’assembli a la vostre cara quan heu acabat de llegir-lo. Fàcil oi? Les safates esperen a ser omplertes amb les recomanacions dels nostres petits lectors més fidels!

L’objectiu general d’aquesta activitat és el de guiar els més menuts en els seus primers passos cap a la lectura. Per altra banda s’aconsegueix crear i enfortir els hàbits de lectura a una edat molt primerenca en la qual encara no saben llegir. A més, és una bona pràctica per a que els infants es familiaritzin amb les biblioteques des de ben petits i ho implementin en el seu dia a dia.

Finalment, s’aconsegueix també que els pares facin de pont entre el llibre i els seus fills, en una etapa on la lectura es basa en mirar i escoltar. En aquest sentit, els pares juguen un paper molt important: el d’acompanyar i guiar els seus fills en el procés de lectura.

Aquestes són les cares que trobareu a cada safata. Veniu a la biblioteca i digueu-nos quina cara se us ha quedat

 

1 comentari sobre “Quina cara se t’ha quedat?: Nova secció de recomanacions infantils a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto
  1. NÚRIA ha dit:

    ‘Quina cara t’ha quedat?’ seria millor…