Comcorreo electrónico grandepartiu l’experiència d’escriure un relat en línia amb l’escriptora de relats Tina Vallès

Com ja us havíem anunciat durant l’estiu des de Badabiblios us convidem a participar al nostre primer primer concurs de relats conl·lectius den línia.

Al llarg d’aquesta activitat els nostres participants construiran dos relats col·lectius en línia en col·laboració amb un escriptor/a reconegut, i un dels dos relats serà escollit guanyador.

L’escriptora amb la que comptarem és la Tina Vallès, guanyadora del 15è Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions pel seu recull de contes  El parèntesi més llarg.

Cada participant aportarà quatre línies al relat mantenint l’ordre i la trama entre d’altres. Podeu mirar consells i normes aquí.

Del 15 al 25 de setembre us podreu inscriure a través d’un link que estarà visible a la nostra web (codi d’inscripció bibbdn) i també us podeu adreçar directament a les biblioteques.

Premi a tots els inscrits: Un mes de subscripció al diari Ara digital / Un dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre

Premi a tots els coautors del relat guanyador: Descomptes en els cursos presencials (5%) i virtuals (10%) de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès / Dues entrades per al Teatre Zorrilla / Un mes de subscripció al diari Ara digital / Dos dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre

Hi ha 20 places, no et quedis sense la teva!

 

Entrevista de Badabiblios amb la Tina Vallès

Web de Tina Vallès

 

En  col·laboració amb 4 ratlles

Projecte seleccionat en el CultHunting Day 2013, cultura com a motor d’innovació a l’empresa

 

2 comentaris sobre “PRIMER CONCURS DE RELATS COL·LECTIUS EN LÍNIA
  1. miquel soldevila hernandez ha dit:

    Estic fora de Catalunya i no tinc el carnet. M’interesa inscripcio al conte Tina Valles. Pots enviar informacio email? Salutacions.