Joaquim Molina 'La rosa entre els llops'

 

El proper febrer us hem preparat un seguit d’activitats molt especials entorn la novel·la ‘La rosa entre els llops’ de Joaquim Molina, Premi Nèstor Luján 2014.

 

Des de Biblioteques de Badalona estem treballant en estreta col·laboració amb l’autor per tal d’oferir-vos uns continguts de qualitat i alhora molt originals. Entre d’altres, podreu gaudir d’una trobada amb l’autor a la Cripta de la Biblioteca Can Casacuberta (25 de febrer), en la que es portarà a terme una tertúlia sobre el llibre i una xerrada sobre l’època de Pere el Gran a Badalona. Posteriorment, s’obrirà un debat literari en línia –  eTertúlies (26 de febrer en endavant) en el que intervindrà el propi Joaquim Molina i en el que podreu comentar i ampliar qualsevol aspecte del llibre i d’aquest fascinant període històric. I això no és tot! Tenim moltes més sorpreses guardades!

 

A partir del 22 de gener podreu trobar informació detallada sobre les activitats.  Us avancem però que a partir del 2 de febrer s’iniciarà el procés d’inscripció i que les places seran limitades.

 

Accés a eTertúlies

Fitxa de l’autor

Fitxa del llibre