BANER VA DE J ORTIZDel 15 al 22 de juny

Us informem que ja tenim a la vostra disposició el llibre Oprimits de Jordi Ortiz, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2015. Veniu a demanar-lo en préstec i participeu a VA DE PREMIS CIUTAT DE BADALONA, les activitats programades entorn d’aquesta obra pel proper mes de juny.

 

baner autors més llibre

Tres autors ens acompanyaran en aquest cicle de trobades, debat i teatre entorn la temàtica d’Oprimits’, un compendi de contes de països, ecosistemes i persones que són destrossats per interesses econòmics i governamentals.

Veniu a buscar aquest llibre a qualsevol de les biblioeques de la Xarxa i participeu d’aquesta activitat. També us recomanem la lectura d’El secret del meu turbant de la Nadia Gulham, que narra la seva història personal: una noia afganesa que amb només vuit anys va patir greus ferides a causa d’una bomba i que va subsistir en el règim talibà fent-se passar per un noi.


Obrirem les inscripcions per a participar en aquest cicle el proper mes de maig. Les places seran limitades.


Oprimits ja arribat als clubs de lectura de les biblioteques:

A les tertúlies literàries presencials de les biblioteques es tractarà aquesta obra durant tot el semestre.
Ja hem començat! 

Gener-febrer: Biblioteques Can Casacuberta i Sant Roc
Març: Biblioeques Can Casacuberta i Pomar
Maig: Biblioteca Lloreda
Juny: Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Si esteu interessats a participar d’aquestes tertúlies presencials, dirigiu-vos a badabiblios@badalona.cat, o directament a la biblioteca que us interessi.