Dijous 14 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca Sant Roc, amb en Rah-mon Roma.
Dimecres 27 de setembre, a les 17:30 h, a la Biblioteca Pomar, amb en Jordi Tonietti.

Cicle de contes pels Drets Humans.

 

Espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a un medi ambient adequat, creat a partir de dos preciosos relats elaborats per infants i joves finalistes del primer Concurs de podcast – Contes del Món.

 

Els contes de la sessió, per una banda, ens convidaran a viure una bonica amistat en la que l’aigua és la protagonista, i per l’altra, ens aproparan a un jove congolès que veu com el seu entorn natural i la seva forma de vida canvien per l’explotació del coltan.

 

Rah-mon Roma, Va començar a carregar-se la guitarra a l’esquena a una edat molt tendra, i es va entestar a trepitjar els escenaris a voltants del 1984. Al 1990 va esdevenir cantant animador infantil i rondallaire professional. Des de llavors, se n’ha fet un fart —vora 5.000 actuacions—, i mai no se n’ha cansat. Lluita aferrissadament per establir una comunicació directa i honesta amb el públic, sense oblidar-se d’oferir el que li toca: un espectacle polit, seriós i lúdic alhora, amb qualitat musical i pedagògica, atractiu i dinàmic, tendre i esbojarrat. Més informació al web.

 

Jordi Tonietti, Un dels Animadors infantils més actius i coneguts.Ha fet més de 3000 actuacions a Catalunya i a diferents contrades ; Guatemala,Luxemburg, Brussel·les,França,Còrdoba,València, Menorca,Mallorca, Eivissa ,etc .Les seves cançons , ja formen part del repertori habitual de les Llars d’infants i escoles de molts indrets de Catalunya.Ha fet més de 13 CD’s de cançons per a Infants. Ha produït i presentat més de 200 programes infantils de TV. Més informació al web.