Dijous 14 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca Sant Roc, amb en Rah-mon Roma.
Dimecres 27 de setembre, a les 17:30 h, a la Biblioteca Pomar, amb en Jordi Tonietti.

Cicle de contes pels Drets Humans.

 

Espectacle familiar interpretat per un animador que «conta i canta» pel dret a un medi ambient adequat, creat a partir de dos preciosos relats elaborats per infants i joves finalistes del primer Concurs de podcast – Contes del Món.

 

Els contes de la sessió, per una banda, ens convidaran a viure una bonica amistat en la que l’aigua és la protagonista, i per l’altra, ens aproparan a un jove congolès que veu com el seu entorn natural i la seva forma de vida canvien per l’explotació del coltan.

Aquest espectacle forma part del cicle de contes pels Drets Humans que vam començar el passat mes de gener. És una producció conjunta de quatre artistes Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, i Rah-mon Roma, i de l’educomunicador Damià Caro, membre de COMSOC – Comunicació Social.

Per a aquest cicle comptarem amb COMSOC, comunicació social, un grup que es defineix a si mateix com a una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d’espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d’animadors socioculturals, un col·lectiu d’activistes, periodistes compromesos, un grup d’educomunicadors que lluiten de forma quotidiana per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

*El nom d’aquest espectacle s’ha triat per recordar la figura d’en Xesco Boix, pioner de l’animació a Catalunya i referent pels artistes que animaran les sessions a les biblioteques de Badalona i que col·laboren amb COMSOC – Comunicació Social.

Rah-mon Roma, Va començar a carregar-se la guitarra a l’esquena a una edat molt tendra, i es va entestar a trepitjar els escenaris a voltants del 1984. Al 1990 va esdevenir cantant animador infantil i rondallaire professional. Des de llavors, se n’ha fet un fart —vora 5.000 actuacions—, i mai no se n’ha cansat. Lluita aferrissadament per establir una comunicació directa i honesta amb el públic, sense oblidar-se d’oferir el que li toca: un espectacle polit, seriós i lúdic alhora, amb qualitat musical i pedagògica, atractiu i dinàmic, tendre i esbojarrat. Més informació al web.

 

Jordi Tonietti, Un dels Animadors infantils més actius i coneguts.Ha fet més de 3000 actuacions a Catalunya i a diferents contrades ; Guatemala,Luxemburg, Brussel·les,França,Còrdoba,València, Menorca,Mallorca, Eivissa ,etc .Les seves cançons , ja formen part del repertori habitual de les Llars d’infants i escoles de molts indrets de Catalunya.Ha fet més de 13 CD’s de cançons per a Infants. Ha produït i presentat més de 200 programes infantils de TV. Més informació al web.