"Los ángeles mueren por nuestras heridas" de Yasmina Khadra (Novel·la)

A l’Argèlia d’entreguerres, el poble del jove Turambo desapareix sense deixar rastre darrere una esllavissada de terra. La seva família perd tot el que tenia, però Turambo és un noi molt especial. No està disposat a deixar-se portar per la misèria i, molt menys, a abandonar els seus somnis. Un dia algú li diu que el més difícil no és forçosament impossible, que l’únic que s’hi ha de fer per a aconseguir la lluna és posar-se en marxa, i així, Turambo emprèn una apassionant aventura cap al que sempre ha desitjat: una vida nova a la ciutat “europea” d’Orà.

En arribar allà, sense saber molt bé com, una baralla al carrer l’inicia en el món de la boxa, amb la promesa de convertir-se en una estrella mundial. I encara que Turambo aconsegueix glòria i diners, cap trofeu fa tremolar la seva ànima com la mirada d’una dona. De Nora a Louise, de Aïda a Irène, busca el sentit a la seva vida en un món en el que l’ambició i el poder són els reis absoluts, i no queda espai per l’amor. Aquest serà el principi d’una vida marcada per la culpa, en la que perdrà moltes de les coses que abans creia importants, però descobrirà el valor de l’amistat i el perdó, a més de viure una gran història d’amor.

Una nova història de Yasmina Khadra, l’autor de “El atentado” i “Lo que el día debe a la noche”. Una obra dura, intensa però, igualment, emotiva i real com la vida i d’una gran qualitat literària.

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Lloreda