Exposició de Lectura Fàcil


Si us agrada llegir però no ho feu habitualment en català o teniu dificultats, ja us podeu apuntar al nou club de lectura de la biblioteca En català, llegim i parlem. Els llibres són de Lectura Fàcil, especialment adaptats per facilitar la iniciació a la lectura en català. Les places són limitades i comencem a l’octubre! Ho organitza conjuntament la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, Òmnium Cultural, CNL de Badalona i Sant Adrià i Voluntaris per la Llengua.

 

Si voleu més informació, el dijous 10 de setembre a les 18:00, es farà una presentació del programa de lectures fàcils a càrrec d’Àngels Serrano. Cal inscripció prèvia.

 

A més a més, durant aquests dies homenatjarem els més de 10 anys de la Lectura Fàcil a Catalunya amb l’exposició “Associació lectura fàcil: 10 anys fent lectors” on es repassa la primera dècada d’història de l’Associació de Lectura Fàcil. Creada a l’any 2002, aquesta entitat sense ànim de lucre s’encarrega de vetllar per la difusió de la lectura fàcil, actuant com un centre d’informació sobre el tema. L’exposició la podeu visitar del 10 de setembre fins a l’1 d’octubre.

 

Us hi esperem!