“La Publicitat”, una de les publicacions de més llarga durada de la història de la premsa catalana, ha estat digitalitzada i ara es pot consultar íntegrament a l’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues (ARCA).

La Publicitat, coneguda popularment com La Publi, ha esdevingut una capçalera de referència per a l’estudi de la nostra societat.
Va aparèixer durant 60 anys, entre el 1878 i el 1937. El diari va canviar de capçalera diverses vegades, degut a diferents circumstàncies. Les de més durada van ser La Publicidad, quan el diari era escrit en castellà, i La Publicitat, quan va ser adquirida per Acció Catalana que la va editar íntegrament en català. La seva tendència política va variar al llarg de la seva vida des del Partit Democràtic de Castelar passant pel de Lerroux, l’Esquerra Catalana i finalment Acció Catalana. En totes les seves etapes tingué destacats col·laboradors tals com Apel·les Mestres, Frederic Soler (Pitarra) Antoni Rovira i Virgili, Francesc Macià, Josep Pla, Pompeu Fabra, Josep Carner i Josep M. de Sagarra, entre molts d’altres de renom.