El Festival Internacional de Màgia XV Memorial Li-Chang ha arribat a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto! Com cada any, hem reservat un espai molt especial de lectura dedicat a la màgia. En aquest racó trobareu una oferta molt variada:
  • Alehop! Comença l’espectacle” d’Àngels Navarro. Un bonic llibre amb forma de carpa de circ on hi trobarem una introducció al fascinant món de la màgia i de l’il·lusionisme i una proposta d’activitats manuals i motrius per a que nens i nenes puguin muntar un espectacle de circ a casa.
  • Asombrosos trucos con cartas“. Vols arribar a ser un gran mag i impressionar tota la família? Jon Tremaine, un mag professional i membre del prestigiós Cercle Màgic de Londres compartirà els seus trucs amb tu en aquest apassionat curs de màgia amb cartes. Tots els trucs es troben descrits pas a pas i s’adjunten detallades il·lustracions.
  • Todo sobre la magia“. Nigel Anderson, mag de prestigi internacional, t’ensenya en aquest pràctic i imprescindible manual els millors trucs de màgia, des dels més senzills fins els més escenogràfics, complexos i subtils. S’acompanya amb fotografies, consells i genials idees!
  • El gran libro de magia de las tres mellizas” d’Àngels Navarro Simón i Roser Capdevila. Les tres bessones i els seus amics s’han matriculat en l’Escola Superior de Màgia de la Bruixa Avorrida. Si vosaltres també voleu conèixer els secrets més ben guardats d’un mag i aprendre un munt de jocs de mans… Obriu el llibre! Si esteu atents i assageu molt, obtindreu un títol importat; un carnet de mag!
  • Pura magia” (DVD). Has somiat mai tenir poders com Harry Potter o les germanes Halliwell? Amb “Pura magia” podràs finalment aconseguir els secrets d’un art fins ara reservat a poques persones. Sylvain Mirouf, un dels màxims il·lusionistes de tots els temps, t’aproparà el món de la màgia i l’il·lusionisme, explicant els secrets amb detalls.
Màgia a la Biblioteca Llefià-Xavier SotoAquests és un exemple dels llibres que tenim exposats. Acosta’t i acabaràs descobrint com es fan els trucs de màgia que veiem sobre els escenaris!
Recordeu que durant el mes de febrer podreu gaudir a totes les biblioteques de la ciutat d’espectacles de màgia, tallers d’aprenent de mag, xerrades i moltes més activitats englobades sota el nom de ‘Màgia a les biblioteques i al CCE NAU-3’. Podeu consultar el programa d’activitats aquí.