El joc dels rodamussols banner

Els mussols de Badalona aquest any se’n van de viatge i us conviden a conèixer el nou joc de les biblioteques!

Comença l’aventura i viatja per tot el món amb els mussols de cada biblioteca. Com més viatgis més opcions tens de guanyar. Si tens entre 4 i 12 anys pots apropar-te a la teva biblioteca i al taulell infantil t’entregarem el teu passaport de lectura i la teva fitxa.

Recorda, com tots els anys hi ha 3 categories: Blau: infants de 4 a 6 anys, Vermell: infants de 7 a 9 anys i Verd: infants de 10 a 12 anys.

Per jugar es molt fàcil, només has  de llençar el dau i moure la teva fitxa tantes caselles com punts hagin sortit al dau i fer l’acció que et toqui: contestar una pregunta, fer la fitxa d’un llibre, fer un petit taller, tirar una altra vegada, fer un dibuix o un rodolí, quedar-te un dia sense llençar o… una sorpresa!

A més a més, aniràs guanyant punts: 1 punt: si t’apuntes i fas els tallers del joc o vens a les hores de contes sobre els continents que visitem, 2 punts: si llegeixes molt i fas la fitxa del llibre que et donem a la sala infantil si la demanes i 5 punts: quan el personal de la sala infantil enganxi un adhesiu a la part central del teu passaport.

Els tres guanyadors de cada categoria amb més punts de cada biblioteca seran els guanyadors. Tenim un pòdium per anar veient qui és el guanyador/a.

El viatge ja ha començat i finalitzarà el 30 de maig i, ja sabeu, al final del curs tindrem premi!

DIES per jugar al joc dels RODAMUSSOLS:

Biblioteca Can Casacuberta: de dilluns a dissabte.

Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté: dimecres.

Biblioteca LLoreda: dilluns i dimarts.

Biblioteca LLefià – Xavier Soto: dimarts.

Biblioteca Sant Roc: dilluns.

Biblioteca Pomar: de dilluns a dissabte.