Relalts JVico WEB 03 (No tipo)‘El cementiri de cartes’ guanya el segon Concurs de Relats Col·lectius en Línia

El Cementiri de cartes és el resultat d’un procés creatiu i col·laboratiu d’escriptura entre 9 participants virtuals i l’escriptor Badalona Juan Vico.  A través d’un xat, conduit per un moderador, han ideat  i han  cohesionat un relat en 20 torns de 4 línies cada un.

A dos punts de diferència ha quedat el segon relat El buscador de tresors.

Voleu llegir els relats? Cliqueu aquí 

Trobada i lliurament de premis:

Dijous 12 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Una trobada per compartir l’experiència entre els participants i l’escriptor Juan Vico, per posar cara a aquells amb els qui s’han compartit idees i reflexions en el xat, que finalitzarà amb l’acte de lliurament de premis.

Premis:

Pels guanyadors: Descomptes en els cursos presencials (5%) i virtuals (10%) de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès / Dues entrades per al Teatre Zorrilla / Un mes de subscripció al diari Ara digital / Dos dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre.

Per tots els participants: Un mes de subscripció al diari Ara digital / Un dels llibres guanyadors del Premi Ciutat de Badalona / Lot de punts de llibre.

Voleu formar part del nostre club de lectura virtual?

Si esteu interessats en projectes virtuals com aquest, de foment de la lectura i l’escriptura, esteu atents a la nostra secció eTertúlies .

Si us doneu d’alta al club de lectura virtual  rebreu informació, tindreu prioritat d’inscripció i la possibilitat de fer propostes. Féu la inscripció en línia.