RECOM. BADABIBLIOS. Hi ha una vaca a la neveraUn matí de diumenge, la mare va cridar: – Qui ha ficat una vaca a la nevera?… Una enorme aventura era a punt de començar. Tan enorme com l’enorme cor de vaca de la Carola Formatgedebola. La família d’aquest conte es troba una vaca a la nevera, però això ha passat altres vegades: la mare té una bandada de papallones a l’estómac, el pare una mosca darrera l’orella, l’avi té el cap ple de grills, però el tema de la vaca… això és un problema més seriós. Una història divertidíssima, per gaudir amb els més petits de la casa. Escrita per Amaia Cia i amb il.lustracions de Ricard Zaplana.

Amaia Cia Abascal (Pamplona, 8 d’abril de 1970) és veterinària i escriptora.
Aprofitant l’horari de guàrdies nocturnes, va començar a escriure en 2008, dedicant-se a la literatura infantil des d’un principi. Va ser el llibre ‘Contes per telèfon’ de Gianni Rodari, que li van regalar els seus pares quan era petita, el que el la va fer gaudir per primera vegada (i ja per sempre) de les possibilitats de la fantasia i de l’absurd al món de la literatura infantil.

Ricard Zaplana és dibuixant especialitzat en storyboard i llibre il·lustrat. Com storyboardista he treballat tant en el camp cinematogràfic d’imatge real com en el d’animació, i molt activament en l’àmbit publicitari.

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Lloreda