Singular sèrie policíaca de la BBC One que es desenvolupa en un escenari atípic, una vall rural i treballadora de Yorkshire, on els problemes s’acumulen més ràpid que no pas podríem suposar pel que suggereix el títol. Consta actualment de dues temporades i ha renovat per una tercera, que tanmateix no veurà la llum fins el 2018.

Aquest no és cap impediment per a gaudir de la primera temporada, on es presenten els personatges, encapçalats per l’experimentada  sergent de policia local Catherine Cawood (gran Sarah Lancashire), una dona de mitjana edat marcada per una terrible desgràcia familiar que la segueix perseguint sense donar-li mai descans.

De fet és aquesta la trama principal de la sèrie, més enllà del “cas” que es tracta, un segrest que es complica a ritme vertiginós. Tot i així cal destacar que si Happy Valley és distingeix d’altres sèries policíaques és per la implicació directa i inevitable que tenen els protagonistes en els casos que es tracten, derivada de l’entorn tancat on viuen.

Això afavoreix un major grau de desenvolupament dels personatges, cosa que no fa sinó augmentar l’interès general. Si a més hi combinem una extensió més reduïda (només sis episodis per temporada) d’allò que és comú, ens trobem amb un còctel explosiu que de ben segur us enganxarà.

Fitxa Filmaffinity: http://www.filmaffinity.com/es/film721323.html
Notícia Happy Valley temporada 3: http://goo.gl/Gulok

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per: Biblioteca Can Casacuberta