Portada del CD "Good advice" de Basia Bulat

Quants discos han nascut d’un moment tan ple de tòpics com ho és el final d’una relació amorosa? Això li ha passat a Basia Bulat amb aquest disc gravat i produït juntament amb el líder de My Morning Jacket, Jim James, en tres visites al seu estudi de Kentucky al 2014. Aquest nou àlbum es composa de deu cançons ràpides i eficaces on la tristesa i el dolor es veuen superats pel desig implícit de superació. Com una batalla entre la raó i la intuïció, l’aflicció patent en les lletres que es contraposa amb l’efervescència de les seves melodies i la lluminositat del seu so.

Recolzada en la guitarra elèctrica, els tambors i l’orgue, barreja les formes clàssiques de les composicions de folk que fins ara dominava, amb sos del gòspel, del soul o del country en una producció repleta d’estimulants arranjaments i meticulosos efectes d’estudi.

Quaranta minuts d’una col·lecció de cançons pop, d’aparent simplicitat, banyades en sos dinàmics i facturades amb aplom i bellesa. El pop més sincer, aquell que millor defineix un cor trencat.

 

Disponible a les nostres biblioteques.

Recomanat per la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté