Sabeu com accedir al vostre espai personal?, o com renovar un document en línia? Aquestes i d’altres preguntes les podreu consultar als nostres minis tutorials. Cada setmana publicarem un vídeo al nostre canal de YouTube i a les nostres xarxes socials, on us ensenyarem diferents accions que podeu fer a la Biblioteca Virtual, al catàleg Aladí o a les nostres APPs. Només necessitareu el carnet de biblioteques, que com ja sabeu, és totalment gratuït.

Amb aquestes petites píndoles formatives en línia podreu conèixer el funcionament de les vostres biblioteques de Badalona, quins serveis oferim, quines fonts d’informació teniu virtualment i com aplicar-les als vostres treballs acadèmics, quina informació hi ha sobre una temàtica específica, o com descarregar-vos llibres electrònics i audiollibres de préstec.

Així tindreu els coneixements i aptituds per desenvolupar-vos en els entorns d’aprenentatges, promovent les competències de l’alfabetització informacional. Us convertireu en usuaris totalment autònoms, però sempre ens tindreu al vostre costat per ajudar-vos en el que necessiteu.