grupDimecres passat va tenir lloc el lliurament de premis del primer concurs de relats col·lectius en línia. El relat guanyador ha estat Del mico ve l’home, escrit per 10 participants, entre ells l’escriptora Tina Vallès, i a un punt de diferència ha quedat el segon relat Projecte Anís, el qual també ha comptat amb 9 participants i la Tina.

 

Els relats s’han anat filant en un xat conduït per un moderador professional, les persones que hi han format part han estat molt creatives i han participat amb dinamisme i entusiame, i l’escriptora Tina Vallès ha intervingut com la resta, aportant idees i la seva experiència. Entre tots s’han creat dues històries que giren entorn l’Anís del Mono, ben lligades, coherents i divertides i que semblen escrites en una sola veu.

 

A la trobada de dimecres, a més de posar en comú què els hi havia semblat compartir aquesta experiència, entre els participants es va generar un debat molt viu i interessant entorn la lectura i les noves formes d’accedir-hi. Tots ells han valorat molt positivament el resultat d’una activitat que, diuen,  crea addicció, per engrescadora, divertida i enriquidora, i tots tornarien a participar.

 

I 4 ratlles, impulsora d’aquest projecte, valora que el procés ha estat relativament fàcil, s’ha escrit bé i ràpid, s’han respectat els torns i ha hagut entesa i complicitat entre el grup d’escriptors/es, i això ha donat un bon resultat, per la seva experiència, dels millors. També destaquen el contingut del xat com a un recull tant o més important que els propis relats.