BANNER OSCARS

 

És possible esbrinar quina és la pel·lícula preferida dels badalonins i badalonines?

No és fàcil, però ho volem intentar mitjançant un trajecte per etapes que transcorrerà entre les cerimònies dels Oscars del 2017 i el 2018.

El “Mètode”

Presentarem fins a dotze monogràfics dedicats als diversos gèneres del cinema, amb entre deu i quinze ressenyes a cadascun de pel·lícules seleccionades d’entre els més de 5.000 títols de la col·lecció cinematogràfica de la Xarxa.

Durant tot el mes els majors de catorze anys podreu contestar l’enquesta que vindrà inclosa dins el monogràfic i escollir la vostra pel·lícula preferida. Si cap de les seleccionades us agrada o en preferiu una altra, hi haurà la possibilitat d’afegir-la. També podreu emetre el vostre vot en butlletes de paper a les biblioteques de la ciutat.

D’aquestes eliminatòries prèvies sortiran dotze finalistes, que s’enfrontaran el mes de març del 2018 en una darrera tria: la Gran Final. La vencedora obtindrà l’Oscar de Badalona a la Millor Pel·lícula i es projectarà gratuïtament al Círcol el 28 d’abril del 2018.

Els premis!

Realitzarem sortejos mensuals a Can Casacuberta entre els participants, que podran guanyar entrades pel Màgic Megacine o lots de pel·lícules en DVD. S’informarà prèviament del dia i l’hora del sorteig.

A rodar:

La programació completa dels Oscars de Badalona serà:

 

 Western   Western Març 2017
 Comedia Comèdia  Abril
 romàntic Romàntic  Maig
 cf Ciència-ficció  Juny
 belic Bèl·lic  Juliol
 aventuresHistorica Aventures i històriques  Agost
 drama Drama Setembre
 intriga Thriller i intriga  Octubre
 terror Terror  Novembre
 musical Musical  Desembre
 fantasticanimacio Fantàstic i animació   Gener 2018
 negre Cinema negre i de gàngsters  Febrer
 img_mlopezc_20170308-112649_imagenes_lv_otras_fuentes_dimoni_2017-kMgH-U42661574723UnC-992x558@LaVanguardia-Web Gran Final  Març

 

Com veieu, hi ha feina per endavant. Esperem la vostra participació i suggeriments al llarg de tota l’experiència. Entre tots i totes escollirem l’Oscar de Badalona