L’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona i les entitats badalonines de cultura popular us convidem a jugar i a descobrir el patrimoni festiu i tradicional de la ciutat a través d’aquests jocs de producció pròpia:


Domino festa i Memoritza

Juga a enllaçar i a memoritzar i descobreix la imatgeria festiva badalonina de cultura tradicional i popular catalana.
Domino festa: per a tots els públics, a partir de 3 anys.
Memoritza: Nivell I per a infants de 3 a 9 anys i Nivell II per a infants a partir de 10 anys


 Aquesta la saps? 

Aquest any s’ha presentat el joc sencer d’Aquesta la saps? Un joc de preguntes sobre les Festes de Maig, el Dimoni de Badalona i les entitats de cultura popular badalonina,  aglutinades en cinc capses: Va de dimonis, Va de gegants i capgrossos, Va de foc i bèsties, Va de castells i altres elements festius i Va de Festes de Maig.

És un joc familiar amb preguntes de dos nivells perquè els més petits també hi puguin participar.

Aquest joc forma part del material educatiu i lúdic que s’està elaborant des de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, amb la participació de totes les entitats de cultura popular badalonina i el suport del departament d’Educació i el Centre de Recursos Pedagògics.  És un material de suport al projecte Encén la metxa! que es va iniciar l’any 2013 i que té per objectiu difondre els elements festius de la ciutat que participen en les Festes de Maig a tots els barris de Badalona.
Els jocs Forjadors de la Festa es composen de: Aquesta la saps?, Domino Festa, Memoritza, Forjaclosques, Endevina qui és, Aixeca castells i material per acolorir i entretenir-se aprenent, i estan disponibles a aquests equipaments, sota demanda, durant tot l’any.