Dos autors experts en el gènere policíac han escrit aquesta novel.la per a joves, Andreu Martín i Jaume Ribera. El protagonista es un jove de dinou anys, en Flanagan, que vol estudiar criminologia però la situació econòmica familiar l’obliga a buscar feina, i que res millor que en una agència de detectius, “Investigacions Biosca”, que li ofereix resoldre el famós cas dels bessons congelats.

Fa set anys a Valldenàs, un poble de la Cerdanya, una dona es va trobar dos bessons morts enmig del bosc. Quan va arribar l’ajuda, els nens havien desaparegut. El cas va tenir molta difusió mediàtica, però mai no es van arribar a resoldre, i durant un temps va atraure una gran quantitat d’estudiosos de l’esoterisme, les abduccions extraterrestres, les psicofonies, el vampirisme i les flors de Bach, i aquell petit poble es va convertir en la riota de la contrada.

L’alcalde, la policia local, i una espectacular dona fatal que condueix un descapotable seran ara algunes de les peces clau per resoldre aquest cas tan misteriós.

Aconseguirà el Flanagan resoldre el misteri amb l’ajut del seu amic en Xarxenèguer?

 

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Sant Roc