68640428Nova York 1981, l’any amb més crims de la història de la ciutat segons les estadístiques. Un immigrant d’origen hispà i la seva dona han aconseguit posar en funcionament la seva empresa de distribució de benzina. Estan a punt d’arribar a acomplir el “somni americà” comprant un terreny molt cotitzat i en un espai que els permetrà expandir el negoci. Però la violència que pateixen els transportistes dels camions i una investigació policial començaran a amenaçar amb destruir tot el que han aconseguit fins ara.
Drama criminal rigorós i molt dels 80, fred i intel·ligent, amb unes interpretacions brillants de dos actors en estat de gràcia. Recorda a films de Lumet i la interpretació del personatge masculí (Oscar Isaac) a Al Pacino en les seves primeres pel·lícules.
Guanyadora de diversos premis i nominada als Globus d’Or en les categories de millor pel·lícula, actor i actriu secundària (Jessica Chastain).

El seu director J.C. Chandor (Nova Jersey, 1973) és un guionista i director nord-americà, que amb el seu primer film, ‘Margin Call’, es va estrenar en el Festival de Cinema de Sundance i va ser nominat per a l’Ós d’Or. En 2013 va estrenar ‘Cuando todo está perdido’, film protagonitzat per un actor únic, Robert Redford. La història està plagada de recursos narratius (veu en off, imatges d’arxiu, flashbacks…) que supleixen l’absència de paraules del protagonista i ens porten a la seva situació d’angoixa.
En 2014 va escriure i va dirigir ‘El año más violento’.

Disponible a les nostres biblioteques

Recomanat per la Biblioteca Lloreda