Ens complau anunciar-vos que el proper dimarts comptarem amb la presència del rellevant periodista Vicent Sanchis que presentarà la conferència amb el títol “El Temps,  30 anys”, setmanari el qual ell n’és director.

Quan?  Dimarts 2 de desembre a les 18h
On?       A l’auditori de l’Espai Betúlia (annex a la Biblioteca Can Casacuberta)

vicent sanchis

 

 

 

 

 

 

 

 


Vicent Sanchis i Llàcer
(València, 1961) és un periodista valencià, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. És vicepresident d’Òmnium Cultural.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, ha estat director del setmanari El Temps, director de la revista Setze, suplement en català de Cambio 16, director del diari El Observador i director del diari Avui entre el 1996 i el 2007.

Presideix el Consell Editorial de la Corporació Catalana de Comunicació SL. També ha estat director i guionista de diversos programes de televisió a Televisió de Catalunya. Ha dirigit Barça TV. El 27 de setembre de 2012 rebé el 33è premi Carles Rahola per un assaig sobre el País Valencià, 50 anys després de la publicació de l’obra més famosa de l’escriptor de Sueca, Joan Fuster, Nosaltres els valencians.

D’ençà 2012 és de nou director del setmanari El Temps

Obra:
– Franco contra Flash Gordon (2009) Premi Joan Fuster d’assaig de 2009
– Valencians, encara (2012) Premi Carles Rahola d’assaig de 2012
– Cinquanta anys després

El Temps. És un setmanari d’informació general, editat des de 1984 per Edicions del País Valencià i adreçat als territoris de parla catalana. Té redaccions a Barcelona, València i Palma i s’inspira en els grans setmanaris europeus de periodisme independent. A la dècada de 1990 es va convertir en un dels primers mitjans de comunicació en català amb presència a la xarxa.
temps