La Nau 3

Trobada, conte i jocs amb Diables de Badalona i escenificació del trasllat de la metxa de la mà de la Colla de Diables Kapaoltis

Membres de Diables Badalona vindran al Centre Cultural l’Escorxador Nau 3 a explicar el conte i a parlar amb els nens i nenes sobre les Festes de Maig i els elements festius característics de la nostra ciutat.

La trobada serà conduïda i dinamitzada, amb un discurs entenedor i amè per a la canalla, i anirà acompanyada d’imatges i música.

S’explicarà el conte L’espurna que buscava el seu lloc, i ens parlaran sobre el món de les entitats de foc. També es presentarà i es podrà jugar amb el nou joc que s’ha preparat aquest any Aquesta la saps? Va de foc i bèsties.

Amb aquesta sessió arribem a la fi de la metxa, les activitats que s’han donat el relleu de barri a barri, a través de les biblioteques, del Centre Comercial Montigalà i ara del Centre Cultural l’Escorxador Nau 3 han encès la il·lusió per les Festes de maig que s’acosten i han portat l’esperit de la festa arreu de la ciutat. Ara toca passar el relleu final a la festa gran i els encarregats de fer-ho són la Colla de Diables Kapaoltis.

El Kapaoltis escenificaran el trasllat de la metxa amb un espectacle simbòlic que representa que agafen el foc encès als barris i el porten a la plaça de la Vila, l’endemà dia 30 durant l’acte d’inauguració l’exposició Forjadors de la Festa, per donar pas a l’esclat de les Festes de Maig. Que esclati la festa!

Consulteu les dates de les trobades amb contes, de les exposicions i dels tallers de jocs que es faran arreu de la ciutat! http://goo.gl/6oOcle

Ens trobaràs ben a prop!

Aquestes activitats estan emmarcades dins el projecte Encén la metxa! Avantsala de les Festes de Maig. Un projecte que ens apropa a les tradicions culturals i festives de la nostra ciutat en el qual hi col·laboren la Coordinadora d’entitats badalonines de cultura popular i tradicional catalana i la Colla de Geganters de Badalona.