Codeclub banner

A partir del divendres 12 de gener i fins el 9 de març a les 18:30 h, amb un total de 8 sessions, la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté oferirà tallers gratuïts de programació informàtica per a infants de 10 a 12 anys.

Vols aprendre a programar a través del joc?

Amb una interfície senzilla, podràs crear històries interactives, jocs, animacions i compartir els teus projectes amb altres usuaris en línia.

Codeclub a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Code Club Catalunya i les universitats UOC, UPC, UDG i UPF vol iniciar als nens i nenes a la programació d’ordinadors.

Igual que la resta de Code Clubs, els tallers són també gratuïts i gestionats per voluntaris, que en aquest cas són estudiants de grau de les quatre universitats.

Cal inscripció prèvia i les admissions buscaran la igualtat de gènere.

Encara que es cobreixin totes les places, es farà una llista d’espera. Si malgrat tot algú quedés fora, tots els continguts dels tallers de programació estaran disponibles al web CODECLUBCAT.org

 

Enllaç d’interés:

 

 

1 comentari sobre “Codeclub a les biblioteques
  1. Vanesa Docal Van de Meirssche ha dit:

    Bona tarda,

    Em semblanza una idea molt bona!. M’agradaria apuntar al meu fill de 10 anys Iker Montoro Docal al CodeClub de la biblioteca de Casagemes o Canyado.

    Moltes gràcies!

    Vanesa Docal