banner biblitecàriaDissabte 22 d’abril, a les 11 h i a les 17 h, esteu convidats a celebrar-ho amb nosaltres en una ruta teatralitzada per dins del recinte de Can Casacuberta i l’Espai Betúlia a càrrec de la companyia AlambiQ Destil·leria Cultural.

Acompanyats de l’Agustina, una escriptora novell en ple procés de creació de la seva novel·la policíaca, La bibliotecària de Betúlia, i per la Cinta, una intrèpida documentalista, els usuaris descobriran els misteris que amaga la novel·la alhora que passejaran pels racons no accessibles al públic habitualment. Al llarg de la ruta descobriran un espai curull d’històries dites i escrites, i recordaran alguns personatges històrics de la ciutat.

L’activitat és gratuïta i la diversió està garantida. Per assistir cal fer la inscripció prèvia a l’Espai Betúlia, de dilluns a divendres de 10 h a 20.30 h. 

 

Més activitats commemoratives al llarg de l’any

S’ha elaborat un aparador: “12 mesos, 12 autors”. Cada mes es dedica a un autor badaloní, confeccionant una guia de lectura i exposant la seva obra. Coincidint amb alguns dels autors locals, es programaran activitats entorn la seva obra.

Està en marxa el concurs “Els Oscars de Badalona”, on cada mes s’ha de triar la millor pel·lícula dels diversos gèneres del cinema, amb deu ressenyes a cadascun de pel·lícules seleccionades d’entre els més de 5.000 títols de la col·lecció cinematogràfica de la Xarxa. Durant tot el mes els majors de setze anys podran contestar una vegada l’enquesta que vindrà inclosa al monogràfic i escollir la seva pel·lícula preferida. Fins i tot hi haurà la possibilitar d’afegir algun títol que trobin a faltar. Les dotze finalistes s’enfrontaran en una darrera edició: la Gran Final.

La vencedora obtindrà l’Oscar a la Millor Pel·lícula atorgat a Badalona i es projectarà al teatre del Círcol.

I pels més petits, el pastís d’aniversari on els infants posen cada mes una banderola amb el seu nom i data d’aniversari.