Autors i obra local

 

Casas Muñoz, Nuria

Biografía

22 d’abril de 1987…22 anys ja!. Llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment estudio…Programa de Postgrado en Escritura de Guión televisivo para programas de Entretenimiento y Humor, IDEC (El Terrat)

Experiència professional: locutora i productora del Fricandó Matiner (RAC105), redactora i reportera del Departament d’Esports de TV3, col·laboradora de la Transmissió d’en Puyal (Catalunya Ràdio), ENG de l’Informatiu de Televisió de Badalona (Tvb), locutora de Ràdio Ciutat de Badalona (RCB), redactora del diari Barcelonès Nord (BNS), presentadora del Magazín de Ràdio Bufalà.

Actualment treballo…Responsable de la web de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i reportera del programa Sortida Nord de Tvb (Televisió de Badalona)

Ostres la biografia! Després de la meva presentació curricular em queda dir que sóc de Badalona i la meva passió és el periodisme. Però com a complements tinc el teatre (actriu d’Objectiu Pastorets de TV3 i el Círcol Catòlic de Badalona), la música (graduada en LOGSE al Liceu de Barcelona) i el bàsquet (tinc el carnet de la Penya des de ben petita).

Com que s’assembla a un currículum però no ho acaba de ser, no afegiré que tinc el carnet de conduir i vehicle propi ;) Per tota la resta…Master Card, ai no!

Obra Publicada:

Premis literaris: