Nova Orleans

Retorna el cicle Capitals de la música amb un especial dedicat a la llegendària ciutat de Nova Orleans.

Nova Orleans es troba als Estats Units, en ple golf de Mèxic i és la ciutat més important de l’estat de Lousiana. Des que fou fundada per colons francesos el 1718, la seva història ha estat lligada a la diversitat cultural. Francesos, espanyols, anglesos i africants, tots han deixat la seva empremta en aquesta ciutat.

Viatgeu amb nosaltres fins el perillós districte d’Storyville, bressol desaparegut del jazz; Acomiadem plegats alguna ànima esgarriada en processó darrera la banda de Dixieland; Celebrem el Mardi Gras ballant al costat dels ancestrals indis i dels seus vestits espectaculars. I fem-ho sempre a través de la música, la música que podreu trobar a les Biblioteques de Badalona, a través de la guia que hem elaborat a partir del nostre fons audiovisual, i també des de la playlist de l’Spotify Biblioteques Bdn, que inclou una selecció de dues hores que no pots perdre’t.

Recordeu, Capitals de la música, cada mes una travessia musical per algun dels  indrets més emblemàtic del globus. I per la propera edició: Memphis!

En edicions anteriors de Capitals de la música:

Nota: Totes les cançons de la llista es troben en enregistraments del fons musical de les Biblioteques de Badalona, tot i que en algun cas no es tracta de l’enregistrament que apareix a la llista. Consulteu Taulell d’Informació en cas de dubte.