0391La singladura de Capitals de la Música al Badabiblios segueix aquest setembre amb un especial dedicat a Liverpool, dins el marc dels actes commemoratius que es realitzen en record del 50 Aniversari de l’únic concert que The Beatles van oferir a Barcelona.

Hem dedicat la guia discogràfica a parts iguals entre The Beatles d’una banda, i els seus membres per separat de l’altra, amb un apartat especial que inclou altres artistes relacionats. El repte ha arribat pel que fa a la confecció de la nostra habitual llista de reproducció Spotify.

El motiu? Les cançons de The Beatles no estan compartides en aquesta plataforma. I les del George Harrison tampoc. Hem decidit replantejar el tema això sí, amb l’ajuda del John Lennon i del Paul McCartney. De fet, el seu talent inesgotable justificaria una llista pròpia de cadascun d’ells, però hem volgut anar més enllà.

Així doncs allò que podreu escoltar a la sessió que proposem són alguns dels millors temes d’aquests dos grans, més una selecció de versions de The Beatles, a quina més potent o divertida. Dues hores de gaudi pels afeccionats, com sempre per cortesia de les Capitals de la Música. I la propera edició: Detroit.

En edicions anteriors de Capitals de la música: