El bloc de la Xarxa

Horaris de les biblioteques de la Xarxa Municipal

A partir d’avui, dia 6 de setembre, torna a obrir la biblioteca Sant Roc. Aquest és el nou horari de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona.

Us recordem que encara és recomanable que demaneu cita prèvia per poder-hi entrar.

La biblioteca Can Casacuberta romandrà tancada fins a nou avís.

Presentació de llibre: Olivos de cal, de Fran Toro

El proper dijous 16 de setembre a les 19.00 h a la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté us convidem a la presentació del llibre Olivos de cal, de Fran Toro.

Nascut a Badalona el 1977, és professor d’història en un centre de secundària, docència que compagina amb la creació literària.

Ha escrit nombrosos articles, reportatges i textos literaris en diversos mitjans, tant en paper com digitals.

Primera novel·la de l’autor, publicada per Olé Libros, és la guanyadora del II Premio Nacional de Novela Ateneo Mercantil de Valencia l’any 2019.

Per assistir cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93.461.47.89 o enviant correu a b.badalona.ca@diba.cat.

Aforament limitat.

Us hi esperem!

Exposició Freddie Mercury

Enguany es celebra el 75è aniversari del naixement de Freddie Mercury. A la biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté trobareu durant el mes d’agost, una exposició acompanyada d’una selecció de documents sobre aquesta llegenda del rock. Ja ho sabeu, veniu a fer-hi un cop d’ull que…the show must go on!

Horari d’agost a la Biblioteca Canyadó Casagemes-Joan Argenté

Recordeu que el mes d’agost romandrà oberta la Biblioteca Canyadó i Casagemes — Joan Argenté, de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h. La resta de biblioteques romandran tancades per vacances.

La Biblioteca Can Casacuberta romandrà tancada fins a nou avís.

Horaris d’estiu de les biblioteques de Badalona

El mes de juliol, la Biblioteca Canyadó i Casagemes — Joan Argenté obrirà de dilluns a divendres de 09.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h.  Les biblioteques de Llefià, Lloreda, Pomar i Sant Roc obriran de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.

El mes d’agost romandrà oberta la Biblioteca Canyadó i Casagemes — Joan Argenté, de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h. La resta de biblioteques romandran tancades per vacances.

La Biblioteca Can Casacuberta romandrà tancada fins a nou avís.

RECICLA’LS!: Taller de reparació d’aparells elèctrics i electrònics

Dimarts 13 de juliol de 17.30 a 20.00h a la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté: Taller de reparació d’aparells elèctrics i electrònics.
 
A càrrec de Wakatobi, dins el marc de la campanya Canvia el xip, recicla’ls!, de l’Agència de Residus de Catalunya.
 
Ensenyarem a detectar alguns dels problemes més comuns de diversos aparells elèctrics i electrònics (assecadors de mà, planxes, tauletes, portàtils…) per tal de prevenir residus i allargar-ne la seva vida útil.
A més, els participants poden portar els petits aparells espatllats que tinguin a casa, i aprendre com els poden autoreparar!
 
Per a joves i adults a partir de 16 anys.
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 461 47 89 o enviant correu a b.badalona.ca@diba.cat
 
Us hi esperem!

Hora del conte + taller: Els veïns

Tanquem la temporada de contes a la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté el proper dimarts 29 de juny a les 17.30 h.

Hora del conte + taller! Els veïns, d’Einat Tsarfati.

En el meu edifici hi ha set pisos. A cada pis hi ha una porta diferent. I darrere cada porta… Segueix-me i ho veuràs!

A càrrec del personal de la biblioteca.

Per a infants a partir de 3 anys que hauran de venir acompanyats d’un adults.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 461 47 89 o enviant correu a b.badalona.ca@diba.cat

Us hi esperem!

Hora del conte especial: Setmana LGTBIQ+

A la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté el proper dimarts 22 de juny a les 17.30 h tindrem hora del conte especial: Setmana LGTBIQ+.

Us explicarem dos contes: La vida en Rosa i Vermell : història d’una cera de colors explicada per mi!, de Michael Hall.

Per a infants a partir de 4 anys que hauran de venir acompanyats d’un adult. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 461 47 89 o enviant correu a b.badalona.ca@diba.cat.

Us hi esperem!

La biblioteca personal de Katixa Agirre

Dimecres 16 a les 18 h

Tertúlia online La biblioteca personal de Katixa Agirre

L’activitat es durà a terme a través de l’Instagram live de @badabiblios.

Amb Katixa Agirre, a càrrec de Diego Ruiz.

Katixa Agirre Miguelez és una escriptora i professora universitària basca. Doctorada en Comunicació Audiovisual, va treballar com a columnista per a mitjans com el Diario de Noticias de Álaba i el Argia, entre d’altres. Exerceix la docència a la Universitat del País Basc. L’any 2020 es va publicar la traducció catalana Les mares no, de la seva darrera novel·la, Amek ez dute, una exploració cap a formes de maternitat que fugen del tòpic únic de la maternitat com un moment idíl·lic, mancat de contradiccions.

 

 

Cicle Transmetre l’hàbit de la lectura: La biblioteca dels nadons

Continua el cicle Xerrades de Mediació literària: Transmetre l’Hàbit de la Lectura, un cicle de conferències organitzat per la Xarxa de Biblioteques de Badalona on es vol compartir experiències i reflexions per facilitar eines (tècniques, idees, lectures adients per a cada edat…) amb la voluntat de facilitar la tasca de transmissió de l’hàbit de la lectura als més joves.

Les sessions van dirigides a les famílies, educadors i educadores, personal de biblioteques i a totes aquelles persones adultes mediadores entre la literatura i els infants i els joves.

Les activitats es realitzaran per la plataforma Zoom. Cal inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a badabiblios@gmail.com.

La propera sessió serà el proper dimecres 9 de juny a les 18.00 h. amb la xerrada La Biblioteca dels nadons (0 a 3 anys), a càrrec de Montse Colilles, on es donarà resposta a preguntes que sovint es fan les famílies en relació amb el foment de l’hàbit lector en les edats més primerenques.