Arribada de la mascota de la Biblioteca de Canyadó i Casagemes - Joan Argenté
El passat dimarts 27 d’octubre, aprofitant l’hora del conte, vam presentar a la nova mascota de la biblioteca, un mussol pirata. Voleu saber d’on ha vingut? Us expliquem la seva història:

 

Ja fa molts segles que  eren freqüents les incursions dels pirates algerians i tunisencs a la nostra costa. Amb les seves ràpides naus apareixien inesperadament i saquejaven les poblacions, sembrant la desolació i la mort entre els pobles costaners. A Badalona, allà pels volts de l’abril, els ciutadans també  rebem aquesta inesperada i terrible visita: la del temible i sanguinari cabdill corsari CATXIDIABLE.

Però, el que no sabeu és que un dels tripulants de la nau, en l’últim atac que va patir la ciutat l’any passat, va caure del vaixell i es va donar un cop al cap. Ara no se’n recorda de res, ni del seu nom, i ja que ha decidit quedar-se amb nosaltres i viure a la biblioteca, li hem de posar nom.

 
Què us sembla si decidim el nom entre tots?. Passeu per la biblioteca i voteu el que més us agradi!. Teniu temps fins el dissabte 31 d’octubre. El proper dilluns 2 de novembre batejarem la mascota amb el nom guanyador.

Els noms a escollir són:  Pirata Barbaploma, Pirata Curuxa, Capità Gufo, Capità Mussolot, Pirata Onibus, Capità Owl o Pirata Piramús.

A part de poder-lo veure per la sala infantil, ens serà de gran ajuda per avisar-nos cada any de l’arribada del temible Catxidiable.

Necessitem la vostra ajuda!!

P.D. (16/11/2015): Ja tenim nom guanyador!