A partir d’ara podreu gaudir del portal Arxius BDN, una pàgina on podreu consultar fons fotogràfic, plànols, cartells, dossiers, etc. de la ciutat de Badalona; tot tipus de material documental aconseguit a través de veïns i veïnes que han estat i són els protagonistes de la nostra història. L’accés a les imatges és lliure i públic però no se’n pot fer un ús comercial.

http://arxiusbdn.org

Arxius BDN pretén que us endinseu en petites històries quotidianes que formen part de la memòria col·lectiva dels barris badalonins. Hi podreu veure fotografies que mostren veïns a les festes populars o a celebracions assenyalades, imatges testimonials de la transformació de les barriades i dels edificis, i espais avui desapareguts que permeten evocar una Badalona de temps passats.

botiga-fons-mercedes-bautistes-san-juan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest és un projecte col·laboratiu entre els diferents arxius històrics dels barris de Badalona per tal de difondre el patrimoni històric local. L’equip promotor inicial està composat per l’Arxiu Històric de Llefià, l’Arxiu Històric de Sant Crist de Can Cabanyes i l’Arxiu Històric de Dalt de la Vila, que són les entitats que han començat a digitalitzar el seu fons documental.

De moment, ja es poden consultar de 8.045 documents digitalitzats, però el portal s’anirà enriquint amb nous materials a mesura que les digitalitzacions avancin i s’incorporin al projecte més entitats de la ciutat.

torrevella-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si disposeu de materials que creieu que són d’interès, us animem a que els feu arribar a aquestes entitats; se’n farà una còpia i us els retornaran.

Arxiu Històric de Llefià
c/Europa, 14, entl. 1a
a/e arxiu@llefia.org

Arxiu Històric de Dalt la Vila
Pl. Constitució, 5
a/e daltlavila@arxiusbdn.org

Arxiu Històric de Sant Crist de Can Cabanyes
a/e santcristdecancabanyes@arxiusbdn.org