Fins al 27 de novembre teniu temps de participar en la votació ciutadana per decidir com repartir el pressupost municipal de l’any vinent.

 

Què és el ‘Participa i decidim Badalona’?

L’Ajuntament de Badalona és un dels pioners a voler fer participar tota la ciutadania a l’hora de decidir sobre els pressupostos municipals. Els ciutadans podran escollir com invertir 14 milions d’euros del Pressupost d’Inversions Municipal del 2017; això representa un 45% del total del Pressupost, amb la qual cosa serà el pressupost més participatiu de tot l’Estat.

banner-badalona

 

 

 

 

 

Què podeu decidir?

Podreu votar entre un total de 139 propostes d’inversió municipal. Podreu fer dues votacions:

  • Per a la ciutat: Decidireu on es destinaran 8 milions d’euros.
  • Per als districtes: On s’hi destinaran 6 milions d’euros en el districte que escolliu.

D’entre les propostes n’hi ha quatre que afecten les biblioteques: Per a la ciutat, la millora de les instal·lacions de la Biblioteca Can Casacuberta i fer una nova biblioteca per al barri de Lloreda (Districte 2); i per als districtes, la millora de les instal·lacions de les biblioteques de Llefià (Districte 4) i de Sant Roc (Districte 6).

 

Com podeu votar?

Per tal de votar heu d’estar empadronats a Badalona i ser majors de 16 anys. Podreu fer les vostres votacions a través del portal Participa Badalonahttp://participa.badalona.cat

Necessitareu identificar-vos amb el vostre DNI, NIE o passaport, la vostra data de naixement i un telèfon mòbil on rebreu la vostra clau d’accés.

Si necessiteu ajuda o no disposeu d’accés a internet, podeu adreçar-vos a les oficines municipals de Districte i les biblioteques de Badalona, on el personal us ajudarà en el procés de votació.

 

Teniu dubtes?

Al portal de Participa i decidim Badalona podeu consultar una guia que us explica com fer el procés:
http://participa.badalona.cat/images/votacio/manual-usuari-badalona.pdf