Tertúlia literària sobre l’obra «Las uvas de la ira», de John Steinbeck, dirigida per l’historiador Emili Muñoz i moderada per Gerard Remendo i Sívia Muntané, tots dos de Saltamartí llibres. Un llibre que combinant ficció i realitat, analitza les distintes conseqüències de la crisi i convida a debatre-hi.

És una activitat que forma part del cicle Va de Novel·la Històrica 2019 – Badalona, segles de tradició vinícola amagada


Las uvas de la ira

Emili Muñoz

Llicenciat en Filosofia i Lletres. Professor d’educació secundària i coordinador de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Mataró. Va participar en l’experimentació i difusió de la reforma educativa LOGSE i en diverses recerques i publicacions educatives a l’ICE de la UAB.

Saltamartí

Saltamartí és un establiment de referència de venda de llibres de Badalona. Fundat al 2004, els seus propietaris descriuen la llibreria com un espai on oferir i compartir cultura i acompanyar els actes culturals de la ciutat. Destaca per ser una llibreria relacionada amb la cultura badalonina, doncs al llarg dels anys ha realitzat nombroses activitats culturals.

Vins Teixidó (Ca la Ramona)

Vins Teixidó (Ca la Ramona), Bodega de venda de vins, begudes i licors amb més de 100 anys. Un local emblemàtic amb un caràcter propi i ben definit, a on trobem vins en bótes, venuts a doll i també embotellats. És un establiment que conserva i continua donant categoria i temperament al barri.

Can Teixidó és el marc ideal -envoltats de bótes i ampolles de vi- per parlar del llibre “las uvas de la ira”.

Dijous 25 de març, a les 19 h, a la bodega Vins Teixidó

Inscripcions

Ho organitza:


logo Saltamartí


Pàgina principal