Conferència a càrrec de Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler Alta Alella, i tast de diferents productes del celler Alta Alella.

És una activitat que forma part del cicle Va de Novel·la Històrica 2019 – Badalona, segles de tradició vinícola amagada

Josep Maria Pujol-Busquets

Cristina Guillen

Josep Maria Pujol-Busquets és propietari i director tècnic d’Alta Alella. Llicenciat en Enologia, enginyer tècnic en indústries agrícoles i Màster en Enologia, ha treballat en diverses empreses del sector com Parxet o Marqués de Monistrol. Ha exercit la docència com a professor d’enologia, enotècnia i gestió d’empresa al Màster d’Enologia Innovadora a la Facultat de Farmàcia del País Basc, la Facultat d’Enologia de la URV de Tarragona i a l’Escola Superior d’Agricultura de la UPC de Barcelona. Amb aquesta àmplia i reeixida trajectòria, Josep Maria, segur i experimentat, va decidir lliurar-se en cos i ànima al seu propi projecte, Alta Alella.

Cristina Guillen és propietària de la botiga Cristina Guillén Selecció de Vins que des de 1988 comparteix la cultura del vi a Badalona. També és propietària del celler d’agricultura ecològica Alta Alella, juntament amb el seu marit l’enòleg Josep Maria Pujol-Busquets. Els dos van fundar aquest projecte familiar fa gairebé trenta anys quan van adquirir la finca noucentista Can Genís. Una familia lligada a la viticultura, amb coneixement, passió, perseverança i dedicació. Un estil de vida..

Dijous 14 de març, a les 18 h, a Cristina Guillen Selecció de Vins

Inscripcions

Presencialment, trucant a qualsevol biblioteca municipal de Badalona o enviant un correu electrònic a : badabiblios@gmail.com

Ho organitza:


Pàgina principal